Waarom Elektrisch Leasen?

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Het is een belangrijk antwoord op het CO2-milieuvraagstuk. Elektrisch rijden kent geen uitstoot van CO2 of fijnstof. Een elektrische auto is daarmee beter voor het milieu dan een verbrandingsmotor. Ook is de elektromotor aanzienlijk efficiënter dan een traditionele verbrandingsmotor. Dit maakt een elektrische auto beduidend minder belastend voor het milieu.

Duurzaam wagenpark
Als leasemaatschappij onderkennen wij het probleem van de CO2-uitstoot. Tegelijkertijd kennen wij als geen ander het belang van mobiliteit in de huidige zakelijke markt. De oplossing van dit dilemma ligt in Elektrisch Leasen. Een complete dienstverlening die het voor ondernemers makkelijk maakt om het wagenpark duurzaam te maken.

Elektrische trend zetten
Als de populariteit van de elektrische auto groeit, zal dat positieve effecten hebben op de uitstoot van CO2 door het verkeer. Strix Lease Service ziet in het laten groeien van de vraag naar de elektrische auto een belangrijke taak. Door deze auto’s op een betaalbare manier op de markt te brengen, stimuleert Strix Lease Service de populariteit.

Strix en Triodos Bank
TriodosSamen met partner Triodos Bank wil Strix Lease Service het leasen van elektrische auto's een impuls te geven. Triodos financiert het volledige elektrische wagenpark, wat past in het beleid van de bank om alleen zaken te doen met partners die een gezond milieu ondersteunen.

Ontwikkelingen en toekomst
Bekijk hieronder ook het interview dat onze adviseur elektrisch leasen, Paul Willering, had met Autoleasewereld over de ontwikkelingen en toekomst van elektrisch rijden/leasen.