Totaaloplossing

Elektrisch rijden is eenvoudiger dan u denkt

Strix Lease Service maakt elektrisch rijden eenvoudig en biedt u een totaaloplossing waarmee wij al uw zorgen uit handen nemen, zodat u kunt genieten van het elektrisch rijden.

Onze totaaloplossing bestaat uit een uitstekend advies over elektrisch rijden, het regelen van oplaadpalen thuis en op uw werk, een vervangende auto voor uw vakantie en een NS-Business Card voor de lange zakelijke afstanden.

totaaloplossing

Advies en 'ontzorgen'
Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden. Niet alleen kennen zij de merken en modellen die beschikbaar zijn en komen, maar zij geven een goed advies over welke merken/modellen het best passen bij uw mobiliteitswensen. Daarnaast verzorgen wij voor u het totale traject van het aanvragen van oplaadpalen en het regelen van een NS-Business Card. Zo kunt u zorgeloos genieten van het elektrisch rijden.

Oplaadpalen
Elektrisch rijden vergt een 'tank' gedragsverandering van de berijder: Niet doorrijden tot de accu leeg is, maar bij elke lange stop de auto simpelweg even aansluiten op het elektriciteitsnet. Uiteraard moet er dan wel een oplaadmogelijkheid zijn. Om dit probleem op te lossen zorgen wij ervoor dat de berijder minimaal 2 oplaadfaciliteiten krijgt. Zowel op het bedrijfsadres als het privéadres. Met een leverancier van deze oplaadstations hebben wij goede afspraken gemaakt over de uitvoering van de oplaadpaal, de prijs, de levertijden en de professionele installatie. Tevens bieden wij u de mogelijkheid de oplaadpaal als accessoire mee te leasen in het contract.

Vervangend vervoer tijdens vakantie(s)
Veel mensen gaan met de auto op vakantie. De actieradius van een elektrische auto is dan in veel gevallen niet voldoende om de vakantiebestemming te bereiken. Daarom kan de berijder bij ons één of meerdere keren per jaar gebruik maken van een vervangende auto. Er kan gekozen worden uit verschillende categorieën auto’s (van een compacte auto tot een ruime stationwagen), waardoor de auto altijd aansluit op de behoefte van de berijder. Het vervangende vakantievervoer zorgt niet voor extra kosten achteraf, omdat wij deze kosten al hebben meegerekend in onze scherpe leasetarieven. Zo profiteert de berijder optimaal van de lage bijtelling, zonder het praktische ongemak voor de lange vakantieritten. Meer weten over de mogelijkheden en de tarieven? Vraag uw lease-adviseur naar de voorwaarden.

Oplaadpaalvergunning
Om een oplaadpaal te laten installeren heeft u in de meeste gevallen een vergunning nodig. Wij verzorgen voor u de vergunning aanvraag bij de gemeente. Bij installatie op uw werk dient u eerst zelf goedkeuring te vragen bij uw bedrijf.

NS-Business Card
Bij het Elektrische Leasecontract krijgt de berijder ook een NS-Business Card. Daarmee garanderen wij een optimale mobiliteit.

Met de NS Business Card kan de berijder, naast het gebruik van de elektrische auto, de volgende diensten van de NS afnemen:
1. Reizen met de trein
2. Betalen van de (trein) taxi
3. Parkeren op een Q-park P&R terrein bij het station
4. Huren van een OV-fiets

Zo ziet u, elektrisch rijden is eenvoudiger dan u denkt.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van elektrisch rijden?
Bel 088-5543900 voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze lease adviseurs.