Autobedrijf G. Braber uitgeroepen tot beste leverancier van 2017

Autobedrijf G. Braber in Ede is door de leaserijders van Strix Lease Service uitgeroepen tot beste leverancier van 2017. Het dealerbedrijf voor Kia, Mazda en Mitsubishi scoorde over het hele jaar maar liefst een 9,2 in het berijdersonderzoek over het afleveren van nieuwe leaseauto’s. De overige ereplekken op het podium gingen naar Autobedrijf Kreijne en De Waal Autogroep.

“De mensen achter het stuur zijn voor ons eigenlijk de beste graadmeter om erachter te komen of de totale dienstverlening op het niveau ligt dat wij nastreven”, vertelt Sven Vroom, commercieel manager bij Strix Lease Service. “Bij het leveren van nieuwe auto’s spelen ook de dealerbedrijven en importeurs een belangrijke rol, daarom hechten wij er veel waarde aan hoe de berijder bijvoorbeeld de informatievoorziening en aflevering van de auto zelf ervaart.”

“Je merkt wel dat de autobedrijven waar de samenwerking vanuit Strix Lease Service goed mee loopt, ook in het berijdersonderzoek hoog scoren” vult hoofd inkoop John Kemker aan. “Snel reageren, afspraken nakomen en tijdig aangeven als zaken toch anders lopen. Als je op die manier met elkaar – en de leaserijders – om gaat, dan kunnen foutjes of een vertraagde levering ook gewoon naar volle tevredenheid opgelost worden.”

Autobedrijf G. Braber eindigde in 2017 ook op de 5e plaats in het klanttevredenheidsonderzoek van de Kia-importeur onder haar dealers. “We zijn erg blij met dit soort erkenning, het is een helder signaal dat we goed bezig zijn”, vindt directeur André Braber. “En dat doen we met het hele team, ook de 17 man in de werkplaats. Een auto goed afleveren is één, maar wij zien vooral ook dat veel klanten terug blijven komen. Dat is natuurlijk het beste compliment dat je kunt krijgen.”

Braber

<< terug naar het nieuwsoverzicht | nieuwsarchief