Strix Lease Service sponsort Golftrickshow Mark Reynolds

Uit handen van Norbert Karthaus ontving Mark Reynolds bij golfbaan The International de sleutels van een splinternieuwe VW Transporter, gesponsord door Strix Lease Service. Mark Reynolds is een PGA golfprofessional en voormalig nummer 1 van Nederland. De laatste jaren maakt hij in binnen- en buitenland bovendien furore met zijn Golftrickshow. Voor de circa 20.000 kilometer die Mark jaarlijks aflegt, is de nieuwe, ruime bus met eigen actiefoto’s het ideale vervoermiddel.

Te meer omdat Mark Reynolds in zijn shows niet alleen een standaard set golfclubs gebruikt. In 2012 verbrak hij al eens een wereldrecord door met een club van 4,22 meter een golfbal maar liefst 169,5 meter door de lucht te slaan. In 2015 kwam daar een vermelding in het Guinness Book of Records bij, toen hij op de KLM Open maar liefst 226 ballen wegsloeg binnen 3 minuten. In het filmpje hieronder is de fraaie techniek zichtbaar, waarmee Mark twee clubs tegelijk hanteert en het bestaande record verpulvert.

Mark Reynolds zet bij zijn fascinerende trucs vaak het publiek in, vrijwilligers daarbij in de waan latend dat het ‘meestal’ goed afloopt. Aangevuld met een flinke dosis humor, behoort Mark met zijn performance tot de absolute top van trickshow professionals in Europa. Zijn oude bus was echter niet van datzelfde niveau, constateerde Norbert Karthaus bij een bezoek aan de golfbaan. “Als de directeur van een leasemaatschappij dat zegt, kun je hem natuurlijk alleen maar gelijk geven”, lacht Mark. “Zo ging het balletje rollen en het resultaat is fantastisch. De Transporter is ruim, rijdt super en ziet er ook gaaf uit met de trickshow-wrap rondom.”

 

Strix Lease Service sponsort VW Transporter Golftrickshow Mark Reynolds

<< terug naar het nieuwsoverzicht | nieuwsarchief